Zvezda slavila protiv Voždovca i prišla Partizanu na tri boda zaostatka

Izvor: Beta, 01.Dec.2021, 21:48

Zvezda slavila protiv Voždovca i prišla Partizanu na tri boda zaostatka

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na svom terenu ekipu Voždovca sa 1:0, u zaostaloj utakmici desetog kola Super lige Srbije.Crveno-beli su upisali 15. pobedu u šampionatu i tako sa 47 bodova na svom kontu prišli Partizanu na samo tri boda zaostatka.Na drugoj strani, Voždovac je vezao i četvrtu utakmicu bez pobede, ali je i dalje deveti na tabeli sa 22 boda.Zvezda je imala više loptu u svom posedu, više udaraca ka golu protivnika, ali je samo jednom uspela i da zatrese mrežu Voždovca. Odlučujući trenutak dogodio se u 11. minutu kada je Aleksandar Katai centrirao iz kornera, a Mirko Ivanić glavom savladao Miloja Prekovića.Fudbaleri Zvezde će u narednom kolu Super lige gostovati Napretku, dok će Voždovac dočekati Vojvodinu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stanković: To je bio cilj - 1:0, tri boda

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Dec.2021

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa u večerašnjoj utakmici protiv Voždovca ispunila cilj i osvojila tri boda, čime je prišla Partizanu na samo tri boda zaostatka.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Grafičar predstavio "novog Nagelsmana", Neđić vodi u nove pobede

Izvor: RTS, 02.Dec.2021, 05:36

Fudbalski klub Grafičar, predstavio je novog trenera, Marka Neđića, koji će debitovati na utakmici protiv Budućnosti. . Novi trener fudbalera Grafičara, Marko Neđić debitovaće na klupi razvojnog tima Crvene zvezde na utakmici protiv Budućnosti iz Dobanovaca...Reč...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.