Zvezda predstavila Rendulića: Došao sam u najveći klub!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2015, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda predstavila Rendulića: "Došao sam u najveći klub!"

Saga je i zvanično završena, Zoran Rendulić je novo pojačanje Crvene zvezde.

Prva želja Grofa Božovića je ispunjena, crvena zvezda jača je za Zorana Rendulića, fudbalera koji je poslednjih dana 'svađao' večite rivale.

Na predstavljanju u beogradskom klubu, Rendulić je izneo i svoje impresije.



"Prve impresije su da sam došao u najveći klub, ne samo u Srbiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Još mi je sve ovo novo, iako sam dugo igrao u inostranstvu, a i u Čukaričkom u prethodnih šest meseci, mislim da mi je ovo najbolji potez u karijeri. Mislim da sam u najboljim godinama da napravim pravi potez i da pomognem Zvezdi da se osvoji titula.",
rekao je Rendulić,a prenosi zvanični sajt kluba.

Kako kaže novi defanzivac Crvene zvezde, Božović je bio glavni adut i samo pomogao u odluci.

"Privukla me je veličina kluba, naravno, ali i to što dugo poznajem šefa Božovića. Dok sam bio u Francuskoj, hteo je da me dovede u Rusiju. Znam dosta igrača tako da mi neće trebati mnogo da se prilagodim, kao i to što znam šta šef od mene traži. Ne bih se mnogo bavio pisanjima po novinama, imao sam u srcu želju koja se dodatno pojačala dolaskom Božovića.",  pojasnio je Rendulić.

Rendulić će nositi dres sa brojem 77, kaže da se konkurencije u timu ne plaši.



"Poznajem sve igrače dobro. Meni je zdrava konkurencija prijatna. Igrao sam protiv njih, i nadam se da ću se uklopiti brzo, pogotovo jer ima dosta iskusnih igrača. Znam gde sam došao, da mora svaka utakmica da se pobedi, i zato je dobro da ima dosta dobrih i iskusnijih i madih igrača, i nadam se da će se ove godine napraviti dobar spoj mladosti i iskustva. Prija mi mnogo ovaj stadion, lepo sam se osećao u finalu Kupa, i nadam se da ću se ovde osećati još i bolje.",
istakao je Rendulić.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.