Onjilo prodat, Mirko Ivanić sledeći potpisuje

Izvor: Vesti-online.com, 14.Jun.2015, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onjilo prodat, Mirko Ivanić sledeći potpisuje

Navijači Crvene zvezde tokom subote su "trljali ruke" pošto je obelodanjeno da će Zoran Rendulić da bude prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku, odnosno da će crveno–beli dres da zaduži bivši vunderkind Partizana Nemanja Radonjić. Naredna vest o tome kako je Grof Božović hteo da napusti klub posle prvog treninga ih je šokirala, a po nekoj logici stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sledeća novost iz tabora srpskog vicešampiona trebalo bi da bude pozitivna.

Prema pojedinim informacijama Crvena zvezda je blizu angažovanja plejmejkera novosadske Vojvodine Mirka Ivanića. Njega je uostalom kao jednu od najvećih želja označio i Zvezdan

Terzić na startu priprema za narednu takmičarsku godinu. Činilo se da je Ivanić nemoguća misija obzirom da iza sebe ima sjajnu sezonu, koja ga je preporučila platežno sposobnijem klubovima od Zvezde, a interes je pokazao i Anderleht.

Međutim, odgovorni iz Ljutice Bogdana žele da posle Rendulića ispune još jednu veliku želju trenera Miodraga Grofa Božovića (posebno posle svega što se desilo u petak). Crnogorski stručnjak je na nekoliko utakmica gledao momka rođenog u Bačkom Jarku pre 22 godine i ostao impresioniran njegovim kvalitetima. Božović smatra da bi Ivanić oplemenio igru Zvezdinog manvera i bio jedan od najjačih štihova u borbi za šampionsku titulu naredne sezone.

Mladi vezista ima važeći ugovor sa Vojvodinom koja očekuje bogato obeštećenje. Kontakt na relaciji Beograd - Novi Sad je već uspostavljen, ali u naredna dva dana najjača Zvezdina delegacija trebalo bi da poseti "srpsku Atinu" kako bi smekšala odgovorne iz Vojvodine. Uprava Crvene zvezde je sigurna da ima dovoljno argumenata da dovede drugu veliku želju

Miodraga Grofa Božovića.

Pored Ivanića na spisku šefa stručnog štaba se nalaze Milan Rodić i najbolji strelac Druge lige Portugala, napadač Tondele Toze Mareko. Takođe, crveno-beli su uspeli da prosaju Ifeanija Onjila Al Itihadu iz Saudijske Arabije za 300.000 evra.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.