Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija, Partizan bez kazne

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija, Partizan bez kazne

Košarkaški klub Crvena zvezda, kao organizator utakmice 2. kola Superlige Srbije sa Partizanom, kažnjen je sa 216.000 dinara.

U saopštenju Superlige, koje je potpisao direktor takmičenja Leon Deleon, navodi se da su crveno-beli sankcionisani zbog nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca, paljenja velikog broja baklji u gledalištu, bacanja rakete prema gostujućim navijačima i bacanja topovskog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << udara ka klupi Partizana, posle čega je povređen kondicioni trener Filip Mihajlović.

Pored toga, zbog tehničkih grešaka po 12.000 dinara moraće da plate trener Zvezde Dejan Radonjić, košarkaš Branko Lazić i Uroš Luković iz Partizana.

Napomenuto je i da je ponašanje navijača Partizana za svaku osudu i zaslužuje sankcionisanje, ali prema propozicijama takmičenja gostujuća ekipa odgovara za ponašanje svojih navijača samo u slučaju ako ih organizovano dovede na utakmicu.

U istom kolu kažnjeni su KK Borac sa 48.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta u teren na meču sa Mega Leksom, kao i treneri Raško Bojić i Dejan Milojević sa po 12.000 nakon tehničkih grešaka.

Vršac je, takođe, zbog ubacivanja mekih predmeta na teren i na sudije kažnjen sa 60.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija, Partizan bez kazne

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda je kažnjen sa 216.000 dinara zbog incidenata na Večitom derbiju u 2. kolu Superlige Srbije...U saopštenju Superlige, koje je potpisao direktor takmičenja Leon Deleon, navodi se da su crveno-beli kao organizatori utakmice sankcionisani zbog nesportskog i nekulturnog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.