Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija, Partizan bez kazne

Izvor: Vesti-online.com, 27.Apr.2017, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija, Partizan bez kazne

Košarkaški klub Crvena zvezda je kažnjen sa 216.000 dinara zbog incidenata na Večitom derbiju u 2. kolu Superlige Srbije.

U saopštenju Superlige, koje je potpisao direktor takmičenja Leon Deleon, navodi se da su crveno-beli kao organizatori utakmice sankcionisani zbog nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca, paljenja velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << broja baklji u gledalištu, bacanja rakete prema gostujućim navijačima i bacanja topovskog udara ka klupi Partizana, posle čega je povređen kondicioni trener Filip Mihajlović.

Pored toga, zbog tehničkih grešaka po 12.000 moraće da plate trener Zvezde Dejan Radonjić, košarkaš Branko Lazić i Uroš Luković iz Partizana. Takođe, napomenuto je i da je ponašanje navijača Partizana za svaku osudu i zaslužuje sankcionisanje, ali prema propozicijama takmičenja gostujuća ekipa odgovara za ponašanje svojih navijača samo u slučaju ako ih organizovano dovede na utakmicu.

U istom kolu kažnjeni su KK Borac sa 48.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta u teren na meču sa Mega Leksom, kao i treneri Raško Bojić i Dejan Milojević sa po 12.000 nakon tehničkih grešaka.

Vršac je, takođe, zbog ubacivanja mekih predmeta na teren i na sudije kažnjen sa 60.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Zvezda plaća 216.000 dinara posle derbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2017

Košarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog incidenata na večitom derbiju u 2. kolu Superlige Srbije...U saopštenju Superlige, koje je potpisao direktor takmičenja Leon Deleon, navodi se da su crveno-beli kao organizatori utakmice sankcionisani zbog nesportskog i nekulturnog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.