Zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946.

Izvor: RTS, 17.Mar.2019, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda opet podnela zahtev za priznavanje titule iz 1946.

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić podneo je na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije zahtev da se crveno-belima prizna titula iz 1946. godine.
"Ovom prilikom želim da vam se obratim sa zahtevom da skupstina FSS-a kao najviši organ našeg Saveza, uzme u razmatranje zahtev FK Crvena zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << podnet FSS-u 17. januara 2017. godine za priznavanje titule prvaka Srbije koju je 1946. godine osvojila FK Crvena zvezda kao titule nacionalnog karaktera", rekao je Terzić.

U zahtevu smo naveli sve činjenice koje nedvosmisleno ukazuju na to da je Crvena zvezda osvajač šampionske titule te 1946. godine, naveo je on.
"Isti zahtev smo podneli i sada, odnosno 7. marta ove godine. U tom smislu tražimo da Skupština danas donese odluku i izda nalog nadležnim organima FSS-a tj. pravnoj komisiji FSS-a, a u slučaju potrebe i drugim organima, da u primerenom roku daju svoje mišljenje o ovoj inicijativi, a nakon čcega bi skupština FSS-a na svojoj sledećoj redovnoj sednici donela i svoju definitivnu odluku o istoj, a u skladu sa našim zahtevom i dobijenim mišljenjem od strane nadležnih organa FSS", rekao je Terzić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terzićev govor na Skupštini FSS, ovako je objasnio zašto Zvezdi treba da se prizna još jedna titula!

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019

Da li će ovaj pokušaj biti uspešan za Zvezdu?..Preneli smo tokom večeri, Crvena zvezda je zvanično podnela zahtev za priznavanje titule prvaka iz 1946. godine, a Pravna komisija FSS uzeće u razmatranje ovaj zahtev...Tokom svog govora na sednici Skupštine, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan...

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda: Argumenti dokazuju naše pravo za titulu iz 1946.

Izvor: RTS, 18.Mar.2019, 15:44

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da ima nedvosmislene argumente za pravo da se mu se prizna šampionska titula iz 1946. godine. . Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je juče, na Skupštini Fudbalskog saveza...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.