Ko će odlučivati o Zvezdinoj tituli iz 1946?

Izvor: Sportske.net, 18.Mar.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko će odlučivati o Zvezdinoj tituli iz 1946?

I hoće li odluka biti doneta do kraja tekuće sezone?

Posle višemesečnog zatišja, Crvena zvezda je juče ponovo u prvi plan izbacila svoj zahtev za zvaničnim priznanjem šampionske titule iz 1946. godine.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić je juče u svom govoru na sednici Skupštine FSS obrazložio zbog čega bi trebalo Zvezdi priznati pomenutu titulu, a zvaničan zahtev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << crveno-belih prosleđen je Pravnoj komisiji FSS koja će doneti konačnu odluku.

Zvezda je na svom sajtu otkrila i kako izgleda sastav ove komisije.

''Predsednik Komisije za pravna pitanja FSS je Dejan Šuput, dok su pored njega u ovom telu i Veljko Radulović (potpredsednik), Božidar Beronja (član) i Branislav Nedimović (član), koji bi u narednom periodu trebalo da donesu odluku'', navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Ostaje, ipak, neizvesno koji je to ''naredni period'' i u kom roku bi Pravna komisija trebalo da donese odluku.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.