Zvezda odavno nije bila slabija, slavio fenjeraš!

Izvor: Sportske.net, 16.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda odavno nije bila slabija, slavio "fenjeraš"!

Crvena zvezda mts doživela je novi poraz u ABA ligi, čak peti od početka sezone.

Slavlje Zadra u dvorani "Krešimir Ćosić" protiv oslabljene Crvene zvezde mts rezultatom 78:76.

Videli smo dosta preokreta na ovoj utakmici, ekipe su se smenjivale u vođstvu čitavu utakmicu. Počelo je vođstvom Zadra nakon trojke Kelera sa 5:2, a onda je Zvezda napravila seriju od 10:0 gde je učestvovalo nekoliko igrača.

Zvezda je privela kraju prvu četvrtinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dobar način, a Zadar je Fundić držao u životu.

U drugoj četvrtini Zadar pojačava tempo i ubrzo stiže do izjednačenja, a potom i do prednosti. Nakon rezultatske klackalice Boriša Simanić je bio taj koji je sa dve trojke doneo 5 poena prednosti ekipi Dragana Šakote, ali je Alen na drugoj strani to neutralisao i ne samo to, trojkom je doneo svom timu prednost pred odlazak na odmor.

Upravo je Alen bio nezaustavljiv, imao je 16 poena u prvom poluvremenu.

Nakon 2+1 Fundića na startu treće deonice Zadar je imao najveću prednost od 6 poena, a onda je Davidovac imao svoju seriju od 6 vezanih poena za izjednačenje.

Neizvesnost se nastavila i u poslednjoj deonici. Zvezda je trojkom Simanića stigla do 60:63, da bismo onda gledali novu klackalicu.

Zadar je preko Vukovića i Mavre vratio prednost, Zvezda je odigrala očajno poslednji minut, pa je domaćin odneo pobedu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.