Zvezda definitivno ne putuje u Podgoricu, vanredna konferencija u 16.30

Izvor: RTS, 30.Dec.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda definitivno ne putuje u Podgoricu, vanredna konferencija u 16.30

Košarkaši Crvene zvezde definitivno neće putovati u Podgoricu na meč 13. kola ABA lige protiv Budućnosti. Klub sa malog Kalemegdana će u 16.30 održati konferenciju za medije povodom navedene teme.
Iako su bili već u avionu na letu za Podgoricu, koji je bio zakazan za 10.10, košarkaši crveno-belih su neposredno pred samo poletanje izašli iz aviona i nisu otputovali za glavni grad Crne Gore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Razlog toga je bezbednost, pošto nisu imali čvrste garancije da će imati garantovanu bezbednost u Podgorici.
Klub sa malog Kalemegdana održaće konferenciju za medije u 16.30, a kako saznaje RTS srpska ekipa definitivno neće u ponedeljak odigrati meč protiv Budućnosti.
"KK Budućnost ima dovoljno iskustva kada su u pitanju igre koje ni na koji način ne pripadaju sportskom terenu. Očekujemo Crvenu zvezdu u 'Morači' na utakmici u 18 sati. Budućnost će se boriti za pobedu i ostanak na prvom mestu na tabeli ABA lige", navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.
 
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.