Zvezda - Karte za duel sa Krkom već od 300 dinara

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda - Karte za duel sa Krkom već od 300 dinara

Šampion Srbije ugostiće povratnika u ABA ligi u subotu popodne.

Košarkaši Crvene zvezde mt:s nastavili su pobednički niz na startu nove sezone trijumfom nad ekipom Monaka u 2. kolu Evrokupa.

Crveno-beli su tako, računajući i ABA Superkup nanizali sedam pobeda, a naredni rival u regionalnom šampionatu biće im slovenačka Krka.

Karte za premijernu utakmicu 3. kola ABA lige biće puštene u prodaju u petak na svim prodajnim mestima Eventima, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na dan utakmice prodavaće se i na blagajnama hale "Aleksandar Nikolić".

Najjaeftinije karte za duel Crvena zvezda mt:s - Krka koštaju 300 dinara, a mesto u parteru plaća se 500 dinara.

Utakmica 3. kola ABA lige između Crvene zvezde mt:s i Krke igra se u subotu od 17 časova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tomić: Nikoga ne smemo da potcenimo

Izvor: N1 televizija, 12.Okt.2018, 13:32

Košarkaši Crvene zvezde u subotu u 3. kolu ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekuju Krku, koja je pred dolazak u Beograd u slovenačkom derbiju deklasirala ljubljansku Olimpiju...Crveno-beli ove sezone još ne znaju za poraz (po dve trijumfa u ABA ligi i Evrokupu), ali trener tima sa Malog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.