Zvanično - Svrake pazarile na Meaci! (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - "Svrake" pazarile na "Meaci"! (foto)

Fudbaler predstavljen u novim bojama.

Kao što je i najavljeno, novi fudbaler Njukasla je austrijski internacionalac Valentino Lazaro.

On je na "Sent Džejms Park" stigao iz Intera, koji ga je letos doveo iz Herte, ali se nije najbolje pokazao kod Kontea, pa je umesto njega angažovan Viktor Mouzes iz Čelsija.

Lazaro je tako nakon šest meseci dobio odrešene ruke, hteo ga je i Lajpcig, ali je Austrijanac odabrao Premijer ligu.

Njukasl se muči >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa povredama u poslednje vreme, nema sumnje da će Lazaro biti veliko pojačanje za ekipu Stiva Brusa u nastavku sezone.

On je stigao na pozajmicu do kraja sezone, koja je plaćena milion i po evra, a "Svrake" će imati i mogućnost da otkupe njegov ugovor od Intera za 23,5 miliona evra.

Bivši fudbaler Salcburga i Herte je upusao 28 nastupa za reprezentaciju Austrije, postigao je i tri pogotka.

Valentino Lazaro je drugo pojačanje Njukasla u tekućem prelaznom roku, nakon Nabila Bentaleba, koji je stigao na pozajmicu iz Šalkea.

Willkommen, Valentino! 👋#NUFC

— Newcastle United FC (@NUFC) January 24, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvanično: Valentino Lazaro u Njukaslu! Posao može da vredi 25.000.000

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2020

Dileme više nema. Valentino Lazaro će do kraja sezone igrati u Njukaslu kao pozajmljeni fudbaler Intera, potvrdili su italijanski i engleski mediji. Austrijsko krilo, posle dolaska iz Herte, nije uspelo da se nametne u sistemu Antonia Kontea. U prvom delu sezone Lazaro je odigrao svega šest zvaničnih...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.