Zvanično - Mesi napušta Barselonu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Avg.2021, 20:40

Zvanično - Mesi napušta Barselonu!

Argentinski fudbaler Lionel Mesi (34) neće više nositi dres Barselone, saopštio je večeras katalonski klub.

Posle skoro dve decenije igranja za "blaugranu", Mesi odlazi iz kluba, pošto nije uspeo da se dogovori oko finansijskih uslova sa upravom.

"Iako su obe strane danas postigle dogovor sa jasnom namerom da se produži ugovor, to se ne može dogoditi zbog finansijskih i strukturalnih prepreka (propisi La Lige). Kao rezultat, Mesi neće ostati u klubu. Obe strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žale što želje igrača i kluba neće biti ispunjene", navodi se na sajtu fcbarcelona.com.

Barselona je izrazila izražava zahvalnost igraču za doprinos klubu i želi mu sve najbolje u nastavku karijere, kao i u privatnom životu.

Mesi je trenutno slobodan agent i može da bira novu sredinu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Lionel Mesi napušta Barselonu!

Izvor: HotSport.rs, 05.Avg.2021

Kakav šok! Lionel Mesi sledeće sezone neće nositi dres Barselone. Vest je odjeknula iznenada i niko nije očekivao ovakav sled događaja jer je po svim najavama Argentinac trebao da produži saradnju sa Kataloncima. Klub iz Katalonije je potvrdio ovu vest,a ona je već izazvala ogroman bum širom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.