Znate li kako je Partizanu uručen prošlogodišnji pehar? (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li kako je Partizanu uručen prošlogodišnji pehar? (video)

I na tu temu je danas govorio trener Partizana Duško Vujošević, koji je javnosti otkrio na koji je način prošlog proleća oteti šampionski pehar, šest meseci kasnije ipak završio u Partizanovim vitrinama.

Može se treneru Partizana prigovoriti i na preoštrim rečima i na previše burnom temperamentu, ali utisak je da je, na temu famoznog pehara koji je prošle godine otet od strane navijača Crvene zvezdena kraju finalne serije plej-ofa, ovog puta potpuno u pravu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Svi smo svedoci, bio je to ogroman propust u organizaciji utakmice, pravi skandal, koji se ne pamti, da pobednički pehar umesto u rukama kapitena pobedničke ekipe, završi u rukama protivničkih navijača.

Partizan posle svega nije previše potencirao tu priču, očekivali su crno-beli da će im se prvom prilikom, na neki prigodan način, uz izvinjenje, taj pehar konačno uručiti i koliko-toliko ublažiti ceo slučaj.

Međutim, sudeći po rečima trenera Partizana, ljudi u KLS su izabrali, u najmanju ruku, pogrešan način.



''Mi nismo dobili pehar kad smo osvojili prvenstvo, nego su navijači Zvezde, sa kapitenom njihovog tima proslavljali na tribinama. Taj pehar je izgažen i posle šest meseci nam je poslat, 'DHL-om'. Ne bukvalno, naravno, već nam ga je sekretar Tasić jednog dana doneo, u prostorije kluba, u toku radnog vremena.

Dakle, nije nađeno za shodno da se upriliči dodela na nekoj drugoj utakmici početkom ove sezone, na primer. I kazna za to je daleko manja u odnosu na one izrečene meni zbog sakoa'',
objasnio je Vujošević.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.