Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 18:12

Zidan: Umoran sam od priče da pobeđujemo zbog sudija

"To se neće promeniti, ali igrači zaslužuju poštovanje", kaže legendarni Francuz

Zinedinu Zidanu se ne sviđa to što se pobede Real Madrida pripisuju sudijskim odlukama i smatra da njegovi igrači zaslužuju daleko više poštovanja. Madriđani su danas golom Serhija Ramosa sa bele tačke stigli do slavlja na San Mamesu i pobegli Barseloni na ogromnih sedam bodova udaljenosti, uz utakmicu više.

Madriđanima je danas dosuđen jedanaesterac u 73. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle pregledavanja snimka, nakon to je u kaznenom prostoru pao Marselo.

"Umoran sam od slušanja da smo pobedili zbog sudija. To se neće promeniti, ali igrači zaslužuju poštovanje. Niko nam neće skrenuti misli sa našeg cilja", poručuje Zidan.

Bodovi u Bilbau bi mogli da budu i ključni u borbi za šampionsku titulu.

"Ne možemo se opuštati i razmišljati o tituli dok je i matematički ne osvojimo. Ovo je važna pobeda, bio je obrben me sa puno inteziteta".

Ramos je bio igrač odluke zbog gola, ali pohvale idu pre svega na njegovog partnera u poslednjoj liniji tima Edera Militaa.

"On je odigrao odličan meč. Tačno je da nije igrao mnogo ove sezone, ali srećan sam zbog njega. Svi naši igrači su uključeni kada je vreme za meč. Sviđa mi se naša stabilnost više od svega. Pokazujemo čvrstinu i ravnotežu kada izgubimo loptu, radimo veoma dobro. Nedostajala nam je iksra u napadu i to možemo da poboljšamo, ali naša odbranbena snaga je jako važna", poručuje Zidan.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zidan: Sudije nas guraju? Umoran sam od tih priča

Izvor: B92, 05.Jul.2020

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da njegovi igrači zaslužuju više poštovanja...Real Madrid je slavio na gostovanju Atletik Bilbau minimalnim rezultatom...Pogodak je postigao Serhio Ramos iz penala u 73. minutu...Zidanu se ne sviđa što većina govori da ih sudije guraju..."Pričaju da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.