Zidan: Ronaldo je bolji od Mesija

Izvor: B92, 10.Feb.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ronaldo je bolji od Mesija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan smatra da je centarfor 'kraljevskog' kluba' Kristijano Ronaldo bolji igrač od Lionela Mesija.

Izjava legendarnog Francuza dolazi posle nekoliko tekstova u kojima se postavlja pitanje da li su najbolje partije iza Portugalca, uz isticanje da je napadač Barselone nedvano osvojio svoju petu 'Zlatnu loptu'.

Ronaldo je ove sezone odigrao 29 mečeva za Real i postigao 30 golova i upisao deset asistencija, dok Argentinac ima nastup manje, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isti broj dodavanja za pogodak, i šest golova manje na svom kontu.

"Kristijano Ronaldo je najbolji. Mesi je njegov rival, a njihovo rivalstvo je dobra stvar za fudbal", kratak je bio Zizu.

Jedan od najboljih vezista sveta svih vremena započeo je svoju trenersku karijeru na klupi najvećeg kluba na planeti, a problematičan je bio i njegov tajming za debi – posle serije loših rezultata pod Rafaelom Benitesom.

"Imam fenomenalnu grupu igrača. Veoma sam zadovoljan i srećan njima i načinom na koji radimo. Što se samih mečeva tiče, 80-90 odsto bitnoj jeste mentalna snaga. Jer, ako ste fokusirani to je najvažnije. Igranje za madridski Real je san, a mi smo srećni što smo upravo tu", zaključio je Zidan.

Real posle 23. kola Primere zaostaje bod za gradskim rivalom Atletikom, a četiri u odnosu na vodeću Barselonu, koja ima i meč manje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Ronaldo je najbolji igrač na svijetu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016

Zinedin Zidane (43), nekada sjajni francuski fudbaler, a danas trener Real Madrida smatra da je Kristijano Ronaldo trenutno najbolji igrač svijeta, čak bolji i od Lionela Mesija...Ronaldo ove sezone igra odlično, kao uostalom i prethodnih. Postigao je 30 golova u 31 utakmici koliko je odigrao za Real...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.