(VIDEO) ZIDAN KATEGORIČAN: Ronaldo je bolji od Mesija

Izvor: Kurir, 10.Feb.2016, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) ZIDAN KATEGORIČAN: Ronaldo je bolji od Mesija

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekjao je da je Kristijano Ronaldo bolji igrač od Lionela Mesija.

Francuski stručnjak je tako reagovao na sve učestalije priče da Ronaldo nije na nivou iz prethodnih godina. Portugalac je ove sezone odigrao 29 mečeva za Real, postigao 30 golova i upisao deset asistencija, dok Mesi ima utakmicu manje, isti broj asistencija i šest golova manje.

"Kristijano Ronaldo je najbolji. Mesi je njegov rival, a njihovo rivalstvo je dobra stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za fudbal", kratak je bio Zidan.

Trener Reala je zadovoljan igrama i rezultatima svoje ekipe od njegovog dolaska na klupu.

"Imam fenomenalnu grupu igrača. Veoma sam zadovoljan i srećan njima i načinom na koji radimo. Što se mečeva tiče, mentalna snaga je najvažnija. Igranje za madridski Real je san, a mi smo srećni što smo upravo tu", zaključio je Zinedin Zidan.

Real posle 23. kola Primere zaostaje bod za gradskim rivalom Atletikom, a četiri u odnosu na vodeću Barselonu, koja ima i meč manje.

Autor: Kurir sport

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.