Zidan: Ramos je uvek tu da nam zaradi trofej

Izvor: Večernje novosti, 10.Avg.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan: Ramos je uvek tu da nam zaradi trofej

Imamo dobar tim i na kraju se sve svodi na ekipu, grupa je važna. Nismo imali četvoricu ili petoricu standardnih prvotimaca - kaže trener Reala Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je zadovoljan saradnjom i igrom iskusnih i starijih fudbalera u svojoj ekipi u utakmici Superkupa Evrope, u kojoj je "kraljevski" klub pobedio Sevilju posle produžetaka.Real je sinoć u Trondhajmu osvojio Superkup Evrope, pošto je posle produžetaka pobedio Sevilju sa 3:2. Aktuelni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << šampion Evrope poveo je u 21. minutu golom Marka Asensija, a izjednačio je Franko Vaskes u 41. minutu.Vođstvo Sevilji doneo je Jevgen Konopljanka u 72. minutu iz jedanaesterca, a Real je izborio produžetak golom Serhija Ramosa u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Pobedu "kraljevskom" klubu doneo je Karvahal u 119. minutu.Zidan je iz ekipe izostavio nekolicinu standardnih igrača, među kojima Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Tonija Krosa i priliku je priužio mlađim fudbalerima.- Imamo veoma dobar tim, imamo iskusne igrače i mlade igrače, a upravo to želim u svom timu. U ekipi nije bilo četvorice ili petorice standardnih, ali ovo je dobar tim. Na kraju se sve svodi na ekipu, grupa je važna - rekao je Zidan.On je ipak izdvojio kapitena Ramosa.- Serhio Ramos je naš kapiten, važan igrač i uvek je tu da nam zaradi trofej. Nisam mu davao posebne instrukcije, a sa takvim igračem se uvek vidi razlika na terenu. On je sazreo kao igrač, a u ovom finalu bio je upravo tamo gde je trebalo da bude - naveo je bivši fudbaler Reala i francuske reprezentacije Zidan.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zidan: Mi smo tim, grupa je važna

Izvor: B92, 10.Avg.2016

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je zadovoljan saradnjom i igrom iskusnih i starijih fudbalera u svojoj ekipi u utakmici Superkupa Evrope...Real je u Trondhajmu osvojio Superkup Evrope, pošto je posle produžetaka pobedio Sevilju sa 3:2...Aktuelni šampion Evrope poveo je u 21. minutu golom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.