Igrači Reala polili Zidana posle osvajanja Superkupa

Izvor: N1 televizija, 10.Avg.2016, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igrači Reala polili Zidana posle osvajanja Superkupa

Trener Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je zadovoljan saradnjom i igrom iskusnih i starijih fudbalera u svojoj ekipi u utakmici Superkupa Evrope, u kojoj je "kraljevski" klub pobedio Sevilju posle produžetaka.

Real je sinoć u Trondhajmu osvojio Superkup Evrope, pošto je posle produžetaka pobedio Sevilju sa 3:2. Aktuelni šampion Evrope poveo je u 21. minutu golom Marka Asensija, a izjednačio je Franko Vaskes u 41. minutu.

Zidan je iz ekipe izostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << nekolicinu standardnih igrača, među kojima Kristijana Ronalda, Gareta Bejla i Tonija Krosa i priliku je priužio mlađim fudbalerima.

"Imamo veoma dobar tim, imamo iskusne igrače i mlade igrače, a upravo to želim u svom timu. U ekipi nije bilo četvorice ili petorice standardnih, ali ovo je dobar tim. Na kraju se sve svodi na ekipu, grupa je važna", rekao je Zidan.

On je ipak izdvojio kapitena Ramosa.

"Serhio Ramos je naš kapiten, važan igrač i uvek je tu da nam zaradi trofej. Nisam mu davao posebne instrukcije, a sa takvim igračem se uvek vidi razlika na terenu. On je sazreo kao igrač, a u ovom finalu bio je upravo tamo gde je trebalo da bude", naveo je bivši fudbaler Reala i francuske reprezentacije Zidan.

Na konferenciji za mediji igrači Reala su treneru "čestitali" tako što su ga polili vodom.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.