ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA: Partizan izvukao Holanđane!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2022, 14:22

ŽREB ZA LIGU KONFERENCIJA: Partizan izvukao Holanđane!

Crno-beli domaćini u prvom meču.

Žrebom u Nionu odlučeno je da će protivnik Partizan u 1/8 finala Lige Koneferencija biti Fejdnord. Utakmice su na programu 10. i 17. marta, prvi duel biće odigran na stadionu u Humskoj, a revanš sedam dana kasnije u Roterdamu. Kuglice na žrebu u Nionu izvlačio je nekadašnji kapiten reprezentacije Albanije Altin Lala.

Tim Aleksandra Stanojevića je u grupnoj fazi zauzeo drugo mesto u konkureniciji, prvoplasiranog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Genka, Anortozisa i Flore, da bi u 1/16 finala dvostrukim trijumfom eliminisao Spartu iz Praga (2:1, 1:0).

Potencijalni rivali crno-belih bili na žrebu u Nionu osim Fejdnorda bili su: AZ Alkmar, Bazel, FK Kopenhagen, LASK, Gent, Ren i Roma.

Uskoro opširnije.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŽREB ZA LK: Partizan na Holanđane, sledeći je Fajenord

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2022

Crno-beli 10. marta domaćini, revanš je sedam dana kansije u Roterdamu

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.