ŽELI DA PARTIZAN UMRE: Vuletić ŽESTOKO udario na Terzića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2020, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELI DA PARTIZAN UMRE: Vuletić ŽESTOKO udario na Terzića!

Potpredsednik Partizana bez dlake na jeziku.

Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana, rekao je da Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, borbu Večitih rivala vidi kao onu na "život ili smrt".

Vuletić je govorio i o sponzorstvima, a dodao je i da trener crno-belih Savo Milošević ima bezrezervnu podršku svih u klubu.

-  Pre dve godine u jednom velikom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << interjuu Zvezdan Terzić je objasnio da su Zvezda i Partizan kao dva gladijatora u areni i tada izjavio da jedan može da živi samo ukoliko drugi umre i da je zadatak onom jednom da pusti krv onom drugom kako bi onaj jedan mogao da živi. Čini mi se da se ta želja za uništenje Partizana poklapa sa aktuenlnim društvenim trenutkom i najbolje u prilog tome govori i broj penala dosuđenih za Crevenu zvezdu u ovoj polusezoni. Iza svega toga stoji sportsko-politička organizacija koja ima za cilj da, ne samo Zvezda osvaja titule, nego i da Partizan nestane sa sportske mape i da u svim sportovima ne bude ni drugi. Verujte mi, Partizan treba da bude srećan i što je živ! Ta ideja je pokušana da se ostvari prošle sezone sa Radničkim iz Niša, a ove godine to isto je pokušano i sa Vojvodinom, ali nešto im ne ide...- kazao je Vuletić u emisiji Bez ustručavanja.

On je govorio i o sponzorstvu "Gazproma".

- Pitanje je koliko se Gaspromu isplatilo tada da uloži u Zvezdu koja nije igrala Evropu? Koliko je bilo isplativo jednom velikanu Gaspromu da ulaze u reklamu koja je mogla da se vidi samo od Subotice do Surdulice? Ni danas nije drugačija priča. Zvezda ima čak šest puta više prihoda od Partizana koja proizvod dobrog poslovanja, već nekih drugih sistema plaćanja, pre svega donacija i sponzorstava. FSS je neko ko sudeluje u celoj toj priči. Partizan je kao pepeljuga u celoj toj priči!

Trener Savo Milošević ima podršku čelnika kluba, poručio potpredsednik crno-belih.

 - Cela uprava je iza Miloševića. On je došao u teškom trenutku na mesto trenera, kada je Partizan imao mnogo problema, i uspeo je da dođe do titule u Kupu. Uradio mnogo hrabrih poteza koje bi retko ko smeo. Uspeo je u junu mesecu da napravi veliki presek i da precrta čak 15 igrača i da preporodi igru Partizana koja sada izgleda veoma dobro što i rezultati to i pokazuju - poručio je Vuletić.

Podsetimo, Crvena zvezda ima 11 bodova više od Partizana posle 20 odigranih kola u Superligi Srbije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Biljana Dol, supruga Bugarina Valerija Božinova

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 18, 2018 at 5:13am PDT

❤️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 17, 2018 at 11:12am PDT

#girlsjustwannahavefun ❣️#friendshipgoals💕

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Aug 17, 2018 at 11:23am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 30, 2018 at 7:01am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 30, 2018 at 6:55am PDT

@nl.for.you @nikoleta_lozanova ❣️❤️❣️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 25, 2018 at 6:37am PDT

#tbt#dubai🇦🇪 #beachgirl #sexybabe#holidaymood

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jul 10, 2018 at 5:37am PDT

#croatia🇭🇷 #beachlife🌴 ☀️

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jun 21, 2018 at 5:14am PDT

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Jun 8, 2018 at 3:08am PDT

#sunkissed ☀️#sundayfunday #artofliving #littlethingsthatmakelifegreat

A post shared by Biljana Doll (@biljanadoll) on Apr 20, 2018 at 3:53am PDT
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Savo Milošević

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIŠTA NIJE PREĆUTAO: Terzić BRUTALNO prozvao Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2020

Generalni direktor crveno-belih bez dlake na jeziku...Odgovarajući na mnogobrojna pitanja "Informera", generalni direktor sprskog šampiona Zvezdan Terzić osvrnuo se i na odnos države prema večitom rivalu Partizanu...- Nemoj da se prave ludi iz Partizana, Kad god su bili na kolenima, Vučić ih je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.