ZBOG RATNOG STANJA U IZRAELU: Košarkaši Makabija se sele na Kipar

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 09:07

ZBOG RATNOG STANJA U IZRAELU: Košarkaši Makabija se sele na Kipar

Stranci prvi prebačeni.

Zbog ratnog stanja koje vlada u Izraelu, K.K Makabi Tel Aviv odlučio je da se pobrine za bezbednost svojih igrača. Stranci iz ekipe biće prebačeni na Kipar, a za dva dana će im se priključiti i ostatak ekipe.

Podsetimo, u nedelju je zvanično saopšteno da je utakmica Evrolige između Makabija i Milana, koja je trebalo da se odigra u četvrtak, suspendovana.

Klub iz Tel Aviva razmatra opciju da promeni domaćinstvo sa Valensijom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa da se meč umesto u Izraelu, 18 oktobra odigra u Španiji.

Posle stravičnog napada Hamasa u kom je više od hiljadu ljudi izgubilo život, u Izraelu je proglašeno ratno stanje i Ministarstvo kulture i sporta saopštilo je da su svi sportski događaji otkazani do daljnjeg.

Podsetimo, prvi čovek KK Partizan Ostoja Mijailović u subotu se obratio rukovodstvu Makabija i ponudio im da svoje utakmice igraju u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.