ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Zverev u polufinalu, Nadal ispao (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Zverev u polufinalu, Nadal ispao (VIDEO)

Nemac u dva seta savladao Medvedeva.

Aleksander Zverev poslednji je polufinalista završnog Mastersa u Londonu pošto je u dva seta savladao Rusa Danila Medvedeva (6:4, 7:6 (7:4) za sat i 20 minuta igre. Ovakav rasplet i pobeda Zvereva su bez plasmana u polufinale ostavile Rafaela Nadala kome je odgovarao samo trijumf Medvedeva. Zverev će u polufinalu igrati protiv prvoplasiranog iz grupe ''Bjorn Borg'' Dominika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tima, dok će u drugom polufinalu Stefanos Cicipas igrati protiv Rodžera Federera.

Stvari su loše krenule po Medvedeva tek što je počeo meč pošto je već u prvom gemu Zverev uspeo da mu oduzme servis i ubrzo potvrdi brejk za 2:0. Nemac je bio siguran na svoj servis ne dajući šansu Rusu da mu uzvrati brejkom, pa je Zverev polse 34 minuta igre osvojio prvi set.

#ATP ¡Avanza el campeón! Alexander Zverev venció a Daniil Medvedev (6-4, 7-6) y se instaló en semifinales del Torneo de Maestros. 🎾🏆 #ATPFinals

Con ello, Nadal quedó fuera de competencia y no habrá nuevo cruce con Federer. 😮😔pic.twitter.com/VoWMn5oTPS

— ABC Deportes (@ABCDeportes) November 15, 2019

Još uzbudljivije bilo je u drugom setu. Medvedev i Zverev su odlično servirali ne dajući šansu rivalu ni najmanju nadu da može do brejka. Tako je bilo sve do devetog gema kada je na trenutak popustila koncentracija Medvedevu, a Zverev dobio brejk priliku. Ipak, Rus je uspeo da se izvuče i osvoji servis na svoj gem, a ubrzo se otišlo u taj-brejk. Ni tu igrači nisu gubili sigurnost svog servisa, iako su razmenili po mini brejk, a presudan je bio osmi poen kada je Zverev još jednom napravio mini brejk i ubrzo iskoristio prvu meč loptu za trijumf.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZAVRŠNI MASTERS LONDON: Pobeda Beretinija za čast (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2019

Tim razmišljao samo o polufinalu...Italijanski teniser Mateo Beretini pobedio je danas Austrijanca Dominika Tima sa 7:6 (7:3), 6:3 u trećem kolu grupe "Bjorn Borg" na završnom Mastersu u Londonu...Beretini je upisao prvi trijumf na turniru protiv "nezainteresovanog" Tima, koji je pobedama protiv Rodžera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.