ZANIMLjIV DETALj SA PROSLAVE ZAGREPČANA: Srbija u svlačionici Dinama (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLjIV DETALj SA PROSLAVE ZAGREPČANA: "Srbija" u svlačionici Dinama (VIDEO)

Snimak veselja iz svlačionice hrvatskog prvaka posle pobede nad Plzenjom je otkrio i zanimljiv detalj koji deluje i pomalo nerealno DOK fudbaleri zagrebačkog Dinama slave trijumf nad Plzenjom u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope (3:0) iznad glava im se vijori srpska zastava. Video-snimak veselja iz svlačionice hrvatskog prvaka otkrio je zanimljiv detalj, koji deluje i pomalo nerealno.Naša zastava nije jedina, jer su tu i hrvatska, makedonska, nigerijska, austrijska, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iranska... Dakle, prisutna su nacionalna obeležja svih aktuelnih fudbalera Zagrepčana. Ta koreografija je urađena po zamisli trenera Dinama Nenada Bjelice (47), nekadašnjeg reprezentativca "kockastih" i "postavka" je stalna.PROČITAJTE JOŠ: PAROVI OSMINE FINALA LE: Jović preti Interu, Živković i Fejsa sa Benfikom stižu na “Maksimir” - Najveći adut ove ekipe je zajedništvo - istakao je Bjelica.A srpska zastava je prisutna zahvaljujući Komnenu Andriću (23), nekadašnjem napadaču kragujevačkog Radničkog, OFK Beograda, Belenensesa, Žalgirisa i Intera iz Zaprešića. Momak rođen u Novom Pazaru, od januara je član "modrih", a sinoć protiv Plzenja je ušao u igru u nadoknadi izgubljenog vremena.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Srpska zastava u svlačionici Dinama

Izvor: RTS, 22.Feb.2019

Fudbaleri Dinama proslavili su plasman u osminu finala Lige Evrope, a u svlačionici "modrih", između ostalih, zavijorila se i zastava Srbije. . "Najveći adut ove ekipe je zajedništvo", reči su Nenada Bjelice, trenera Zagrepčana,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.