Srpska zastava u svlačionici Dinama

Izvor: RTS, 22.Feb.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska zastava u svlačionici Dinama

Fudbaleri Dinama proslavili su plasman u osminu finala Lige Evrope, a u svlačionici "modrih", između ostalih, zavijorila se i zastava Srbije.
"Najveći adut ove ekipe je zajedništvo", reči su Nenada Bjelice, trenera Zagrepčana, po čijoj zamisli su na plafon svlačionice okačena nacionalna obeležja svih fudbalera Dinama.

Pored srpske, tu se nalaze naravno hrvatska, ali i zastave Bosne i Hercegovine, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Severne Makedonije, Nigerije, Austrije, Irana, Španije, Švajcarske...
"Krivac" za srpsku zastavu je Komnen Andrić, 23-godišnji fudbaler Dinama, koji je nedavno pojačao redove "modrih" iz Intera iz Zaprešića.
Andrić je učestvovao u velikom trijumfu Dinama nad Plzenom (3:0), odigravši poslednjih nekoliko minuta utakmice.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.