ŽAKELJ: Mi znamo ko je Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2023, 18:17

ŽAKELJ: Mi znamo ko je Partizan

Crno-beli dočekuju Budućnost sutra od 21 čas.

Košarkšai Partizana i Budućnosti odigraće u subotu u 21 čas derbi 12. kola ABA lige u ''Štark'' areni. Oba tima imaju isti broj bodova, ali je Partizan na trećoj, a Budućnost na četvrtoj poziciji zbog koš razlike. Trener Podgoričana Andrej Žakelj ističe da njegovi igrači moraju da budu fokusirani protiv crno-belih.

 - Moja očekivanja su ta da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi nešto promenimo i da mi reagujemo na pravi način. Moramo biti fokusiraniji i energičniji u odnosu na prošlu utakmicu, to je najbitnije što se mene i mog tima tiče u ovom moment -rekao je Žakelj.

Što se tiče Partizana, Žakelj je imao samo reči hvale za tim Željka Obradovića koji je u seriji od četiri pobede u Evroligi.

 - Mi znamo ko je Partizan, imaju četiru uzastopne pobede u Evroligi, tako da tu nema puno reči da se gubi. Mi moramo da se bavimo svojom igrom, svojim načinom i pristupom. Pripremićemo se taktički koliko možemo. Želim da ponovim još jednom, sa energijom i voljom za pobedom možemo pobediti svakog, bez toga nikog - jasan je Žakelj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.