Vuković napustio Vojvodinu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković napustio Vojvodinu

Predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković danas je podneo ostavku na tu funkciju.

Vuković je u saopštenju, objavljenom na klupskom sajtu, istakao da odlazi zbog nezadovoljstva dela navijača koji su posle poraza od subotičkog Spartaka (0:5) hteli fizički da se sukobe sa njim i predsednikom Dušanom Mijićem.

- Povodom događaja koji su se zbili na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Spartaka u Novom Sadu, kada je deo publike izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svoje ogromno nezadovoljstvo, kako zbog rezultata samog meča, tako i zbog načina na koji se rukovodi fudbalskim klubom Vojvodina, obaveštavam da sam danas podneo ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora kluba - rekao je Vuković.

On se zahvalio delu javnosti koji je, kako je naveo, verovao u njihovu viziju i plan za ozdravljenje FK Vojvodina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.