Pauza u prvenstvu, ali ne i u FK Vojvodina

Izvor: Mondo, 01.Sep.2017, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pauza u prvenstvu, ali ne i u FK Vojvodina

Poznato kada će biti održana sednica Skupštine FK Vojvodina.

Foto: MONDO/Milutin Vujičić

Radno na "Karađorđu".

Dosadašnji predsednik Nadzornog odbora i glavni finansijer "stare dame" Dragoslav Vuković u četvrtak je (ne)očekivano podneo ostavku na sve funkcije u klubu, kako je sam rekao, zbog "nezadovoljstva publike" i "načina na koji se rukovodi klubom", saopšteno je na zvaničnom sajtu Vojvodine.

Vuković je prvobitno "dao rok" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsedniku Skupštine da do ponedeljka sazove sednicu najvišeg organa kluba, ili će u suprotnom podneti ostavku, ali je to učinio ranije.

Kako je za MONDO potvrdio predsednik Skupštine FK Vojvodina Milan Davidov, sednica još uvek nije zvanično zakazana, ali je u dogovoru sa skupštinarima odlučeno da to učini u ponedeljak, te da će se ona održati narednog petka (8. septembar).

"Mi smo svakako planirali da održimo redovnu skupštinu, a s obzirom na to da su mnogi skupštinari na godišnjim odmorima, odlučili smo se da to bude u petak kako bismo imali kvorum", kratko je kazao za naš portal Milan Davidov.

On je naveo i da još nije zvanično dobio ostavku Dragoslava Vukovića, a kada su u pitanju tačke dnevnog reda o njima će se više znati u ponedeljak.

Za sada nije poznato da li će se na predstojećoj sednici odlučivati samo o usvajanju ostavke predsednika Nadzornog odbora, odnosno izboru njegovog naslednika, ili će se govoriti i o budućnosti Dušana Mijića na mestu predsednika Upravnog odbora.

Aktuelno rukovodstvo kluba izabrano je na Skupštini u decembru prošle godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.