Vuković: Pobedićemo Alžir

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Jan.2011, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković: Pobedićemo Alžir

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je da ne bi izabrao baš Alžir za prvog protivnika na Svetskom prvenstvu u Švedskoj, ali i da veruje da će igrači zabeležiti pobedu.
Možda bih prvo izabrao Australiju, pa Alžir. Ali, šta je - tu je! Gledao sam ih protiv Slovačke. Tipičan su predstavnik afričkog rukometa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ali nisu na nivou Tunisa. Osmorica igraju u francuskim timovima, ali ne u onim najboljim. Verujem, ipak, da ćemo pobediti – rekao je Vuković.
Srbija je doputovala u Švedsku i odsela u Malmeu, ali će utakmice igrati u gradu Lundu, udaljenom oko 15 kilometara.
Vuković nije bio najzadovoljniji smeštajem i organizacijom.
Trebalo je dva puta da treniramo, ali su se od početka pojavili problemi.  Hrana nije ništa posebno. Nadam se da je to samo prvi dan i da će biti bolje u nastavku – izjavio je Vuković.
Jedna od nepoznanica u timu biće prisustvo najiskusnijeg Mladena Bojinovića, koji ima probleme sa povredom. On bi trebalo da se priključi saigračima.
Očekujemo ga. Mislim da treba ostati pri onome što smo ranije pričali, a to je da on bude &džoker' reprezentacije. Moramo da vidimo koliko može da se spremi za utakmice i koliko će biti spreman posle pauze – dodao je Vuković.
Žarko Šešum je rekao da se ekipa sprema za početak turnira.
Put je bio malo naporan jer smo rano ustali. Odbrojavamo poslednje sate do početka šampionata, više nema vremena za sabiranje utisaka. Počinje Svetsko prvenstvo – izjavio je Šešum.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.