Orlovi gladni mesa i pobeda

Izvor: S media, 14.Jan.2011, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" gladni mesa i pobeda

Rukometni reprezentativci Srbije posle uvodnih problema od kada su juče stigli u Švedsku, večeras u 20:45 časova odigraće prvi meč na Mondijalu, a protivnik im je selekcija Alžira.

"Orlovi" su juče imali probleme sa terminom treninga u Lundu, gde igraju večerašnju utakmicu, u hotelu su dobili "tanak" obrok, ali selektor Veselin Vuković veruje da se loše gostoprimstvo domaćina neće odraziti na igru njegovih izabranika.

- Alžirce sam gledao samo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jednom i reč je o tipičnom predstavniku afričkog rukometa. Nisu na nivou Tunisa i imaju jednog izuzetnog igrača, levog beka Berkusa. Osmorica reprezentativaca igra u francuskim klubovima, ali ne u onim najboljim. Verujem da ćemo osvojiti prve bodove - izjavio je selektor Vuković.

"Orlovi" nemaju gde da treniraju

Vuković cilja treće mesto

Srbiji 25.000 franaka

Rukometaši ipak važniji od Eve Longorije?

Rukometaši ubedljivi

I bek Srbije, Željko Šešum deli optimizam šefa, a pobedu u prvom meču navodi kao imperativ.

- Mislim da smo kvalitetnija selekcija od Alžira. Svi smo svesni važnosti tog duela. Bitno je da prvu utakmicu odigramo što bolje i naravno pobedimo. Da budem iskren, ne poznajem nijednog igrača Alžira. Sastali smo sa njima letos na Mediteranskim igrama, igraju duboke odbrane, jako su "prljavi" i agresivni, ali smo spremni za to - dodao je Šešum.

Raspored mečeva C grupe

Danas

18:00 Hrvatska - Rumunija

20:15 Danska - Australija

20:45 Srbija - Alžir

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.