Vukićević teško povređen

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vukićević teško povređen

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju Marko Vukićević doživeo je tešku povredu u Skijaškom centru "Sas Fi" u Švajcarskoj.
Marko je, tokom zajedničkog treninga spusta sa kolegama iz švajcarske reprezentacije, doživeo težak pad, saopštio je Ski-savez Srbije.

Hitno je transportovan helikopterom u bolnicu u Vispu, gde su ustanovljeni prelomi potkolenice i ruke, uspešno je operisan i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nalazi se u sobi za oporavak.
Nakon operacije, koja je trajala oko dva časa, Marko je izjavio da su povrede sastavni deo ski-sporta i da očekuje da će se nakon oporavka vratiti takmičarskom skijanju. 
Vukićević je učesnik Zimskih olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine i Pjongčangu 2018, Svetskih prvenstava 2013, 2017, 2019, stalni učesnik je takmičenja u svetskom kupu u disciplinama spust i superveleslalom. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA DLAKU IZBEGNUTA TRAGEDIJA: Srpski skijaš Mako Vukićević doživeo tešku povredu u Švajcarskoj!

Izvor: Kurir, 08.Okt.2019

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju , Marko Vukićević doživeo je tešku povredu u Skijaškom Centru (glečeru) Saas Fee u Svajcarskoj.

Nastavak na Kurir...

Vukićević teško povređen na treningu spusta u Švajcarskoj

Izvor: B92, 09.Okt.2019, 00:07

Reprezentativac Srbije u alpskom skijanju, Marko Vukićević doživeo je tešku povredu na treningu u zimskom centru Sas Fi u Švajcarskoj...Kako je preneo RTS, pozivajući se na izvore iz Ski saveza Srbije, Marko je tokom zajedničnog treninga spusta sa kolegama iz Švajcarske, doživeo težak pad...On...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.