Vojvodina uspešnija od Jugovića

Izvor: Sportski Žurnal, 05.Feb.2012, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina uspešnija od Jugovića

Vojvodina - Jugović Unimet 30:26 (16:12)
Novi Sad – Dvorana: Slana bara. Gledalaca: 200. Sudije: Trivković i Milosavljević (Beška). Sedmerci: Vojvodina 3 (2), Jugović 5 (3). Isključenja: Vojvodina 10, Jugović 8 minuta.
VOJVODINA: L. Arsenić, Radosavljević 7 (3), Vuković 3, Damnjanović, Popov 3, Mauković, Barišić 1, Veselinov 1, Stjepanović, Abadžić (13 odbrana, sedmerac), Sudžum 6 (1), Damjanović, Čupković, Đurić, Marjanac 4, Milošević 5.
JUGOVIĆ UNIMET: Kukobat (9 odbrana, sedmerac), Vasić 2, Šipka, Kankaraš 4, Radaković 3 (2), Vugdragović, Travar 9, Ilić 4 (1), Krsmančić, Jošić, Crnoglavac, Milosavljev, Stejin, Vučićević 4, Vrgović, Perović (6 odbrana).
Igrač utakmice: Nenad Radosavljević (Vojvodina).

U komšijskom derbiju ovoga puta drugoplasirana Vojvodina na tabeli bila je bolja od momaka iz Kaća. Istina, Kaćani su zadavali muke Novosađanima u prvom poluvremenu negde do 11. minuta, a od tog trenutka sve je krenulo na vodenicu domaćih koji su u jednom trenutku imali prednost od 13:7. Isticali su se tada Nenad Radosavljević i Abadžić na golu.
U drugom delu Novosađani su počeli ponovo dobro, u utakmici koja je bila prilično slaba, i vodili su sve do 44. minuta. Tada su momci iz Jugovića uspeli da poravnaju rezultat i igralo se gol za gol otprilike sve do nekoliko minuta pre kraja. Naravno, kvalitetnija ekipa Vojvodine nije dozvolila nikakvo iznenađenje i slavila je zasluženo. Moramo istaći da se u redovima gostiju istakao Travar sa 9 golova iz igre, a prilično dobro u nekoliko navrata igrao je i Vučićević. U ekipi domaćina dobro je još igrao Dragan Sudžum i u drugom delu kapiten Steva Popov.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.