Vojvodina promenila Statut, pa ostala bez predsednika?!

Izvor: MozzartSport.com, 13.Dec.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina promenila Statut, pa ostala bez predsednika?!

Predlog aktuelnog rukovodstva nije prošao na Skupštini novosadskog kluba

Skupština Fudbalskog kluba Vojvodina izglasala je večeras promenu Statuta, ali će po svoj prilici posle nje ostati bez klupskog rukovodstva odnosno predsednika poslovnog tima Dragoljuba Zbiljića, koji je najavio „podnošenje neopozive ostavke“.

Razlog je taj što na večerašnjoj Skupštini novosadskog tima nije prošao predlog Statuta koji je izneo predsednik Vojvodine Vojislav >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Gajić ispred članova Upravnog odbora Stare dame. Taj predlog je odbijen jer je za njega glasalo samo 13 prisutnih delegata, 37 je bilo protiv, a petoro uzdržanih.

Posle te odluke na glasanje je stavljen i predlog Statuta koji su predložili članovi Skupštine, koji je usvojen većinom glasova – 46 delegata bilo je za, dvoje protiv i sedmoro uzdržanih. Posle ove odluke Zbiljić je poručio da napušta funkciju predsednika poslovnog tima, dok je Vojislav Gajić za sutra ostavio odluku da li će slediti njegov primer.

"Ovo je demokratski proces, videćemo sutra šta će se desiti, možda druga strana bude imala neki novi predlog, videćemo sutra šta će biti", rekao je Gajić.

Predsednik poslovnog tima Dragoljub Zbiljić jasno i nedvosmisleno je rekao da podnosi ostavku i da od sutra više neće biti ni na jednoj funkciji u novosadskom superligašu.

"To je lično moja odluka. Ja sam principijelan čovek, juče sam najavio da ću, ukoliko predlog promene Statuta ne bude podržan od strane Skupštine, podneti ostavku i to ću i učiniti", poručio je Zbiljić.

Očigledno je da Vošu čekaju teški dani...

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.