Vojvodina lako na pripremama protiv Pogona

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina lako na pripremama protiv Pogona

Fudbaleri Vojvodine su u prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku, ubedljivo savladali poljsku ekipu Pogon iz Šćećina. Novosađani su tokom svih 90 minuta susreta bili bolji rival, a svoju dobru igru, začinili su sa tri efektna gola.

Za Vojvodinu od prvog minuta su nastupili: Jovanić, Vasilić, Nastić, Pekarić, Babić, Tumbasević, Luković, Ivanić, Alivodić, Gaćinović, Stojanović, a igrali su još: Kočović, M. Novaković, Pankov, Karanov, Makarić, Sekulić, Asani, Stamenić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Grgić, Desančić i Ćurko.

Golove za novosadski tim postigli su Alivodić u 21. minutu, zatim Makarić u 57, a onda se upisao i Asani deset minuta pre kraja utakmice sa 11 metara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.