Vojvodina ubedljiva protiv poljskog Pogona

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina ubedljiva protiv poljskog Pogona

Fudbaleri Vojvodine savadali su poljski Pogon iz Šćećina rezultatom 3:0 prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku.

Strelci za Vojvodinu su bili Alivodić u 31. minutu, Makarić u 57. i Asani u 80. minutu iz jedanaesterca.

Novosađani su tokom svih 90 minuta susreta bili bolji rival, a svoju dobru igru, začinili su sa tri efektna gola.

Vođstvo Vojvodini doneo je Enver Alivodić u 21. minutu. Začetnik akcije bio je Janko Tumbasević, koji je sjajno probio odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << rivala, odigrao povratnu loptu Alivodiću, a ovaj preciznim i snažnim šutem zakucao loptu u mrežu.

Izabranici trenera Zorana Marića, imali su više od igre, kontrolisali loptu i u svim segmentima dominirali nad rivalom. Osim pogotka Alivodića, bilo je još zrelih prilika pred poljskim golom. Najbolju šansu u prvom poluvremenu, propustio je Gaćinović, koji je, tokom prvih 45 minuta "leteo" po terenu i stvarao pravu paniku u odbrani suparnika.

Sličnu šansu posle akcije Alivodića, promašio je i Luka Luković, nakon čijeg šuta je lopta otišla pored gola. Sa druge strane, u 30. minutu Poljaci su došli do daha i zapretili preko kapitena Muravšika koji je izbio sam ispred Jovanića. Međutim, Jovanić je intervencijom zaštitio svoju mrežu

U drugih 45 minuta, Vojvodina je nastavila sa dobrom igrom. Držala je sve konce igre u svojim rukama, iako je trener Marić, na teren poslao kompletnu drugu postavu. Rezultat toga bila su još dva gola u mreži poljske ekipe. Prvo je u 57. minutu Elmir Asani dubinskom loptom proigrao Uroša Stamenića koji je snažno šutirao, golman Kudla kratko odbio loptu, a Makarić je oštrim udarcem poslao u nebranjeni deo mreže.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina nemilosrdna prema Pogonu

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2015

Fudbaleri Vojvodine u sredu su odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema koje sprovode u Antaliji a mušterija su im je bio poljski Pogon koji nije imao šanse protiv raspucanih Novosađana.

Nastavak na Sportske.net...

PRIPREME: Vojvodina ubedljiva protiv Poljaka (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2015

Fudbaleri Vojvodine su u prvom kontrolnom meču u Beleku savladali Pogon sa ubedljivih 3:0 (1:0).. . Vođstvo Vojvodini doneo je Enver Alivodić u 21. minutu. Začetnik akcije bio je, jedan od najboljih igrača na terenu, Janko Tumbasević, koji je sjajno probio odbranu rivala, odigrao povratnu loptu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.