Vladimir Ivić: Pritisak? Mogu da se nosim sa tim

Izvor: B92, 07.Sep.2020, 23:13

Vladimir Ivić: Pritisak? Mogu da se nosim sa tim

Novi menadžer Votforda Vladimir Ivić smatra da se dobro uklopio u novi tim i da će uspeti da uklopi svoje zamisli među igračima.

On je za klupski sajt dao izjavu u kojoj je najavio da je cilj povratak "stršljenova" u Premijer ligu.

"Cilj je povratak u Premijer ligu i svi moramo da radimo zajedno kako bismo taj cilj ostvarili. Svakako neće biti lako. Pred nama je težak posao, ali mi smo spremni da damo sve od sebe, verujem da tako možemo do tog cilja. Nemam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << problem sa tom vrstom pritiska. Mogu da se nosim sa njim. Nije lako vratiti se odmah nakon ispadanja. Mnogo je stvari koje moramo da uradimo. Pre svega, da bi stvari krenule na bolje moramo da promenimo mentalitet", rekao je Ivić i nastavio:

"Čempionšip je veoma teška liga i sezona je dugačka. Da bismo to uspeli, moramo da imamo i veliki tim. Ono što je najvažnije je disciplina. Igrači moraju da budu disciplinovani i na terenu i van njega. A to je nešto na čemu se radi i što se stvara napornim radom. Bez toga je ovaj posao nemoguć. Kada kažem disciplina, mislim da moramo da budemo fokusirani na svoj posao, na sistem u kome se radi. Svi imamo svoje odgovornosti, nije lako, ali svakodnevnim zajedničkim radom, uz mnogo razgovora mi to možemo. Prvi cilj je da dođemo do toga", objasnio je Ivić.

Votford je u subotu u prijateljskoj utakmici savladao Totenhem 2:1, a sezona za Stršljenove počinje u petak, 11. septembra kada na Vikeridž roud dolazi Midlzbro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.