Izvor: MozzartSport.com, 07.Sep.2020, 22:12

Ivić: Moramo da imamo disciplinu na terenu i van njega

"Naša meta je povratak u Premijer ligu", ističe trener Votforda

Kruže priče iz Engleske kako fudbaleri Votforda nisu oduševljeni metodama rada Vladimira Ivića i da se već nagađa koliko će se dugo zadržati na ionako paklenoj klupi Stršljenova.

A, posle intervjua koji je Ivić dao za klupski sajt nakon pobede nad Totenhemom u prijateljskoj utakmici (2:1), možda se i može naslutiti šta igračima nije po volji. Ako je to uopšte tačno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
Ivić traži gvozdenu disciplinu. Na terenu i van njega. To u današnjem fudbalu nije lako sprovesti u delo.

Disciplina je najvažnija stvar. Nju igrači moraju da imaju i na terenu i van njega i utakmicama i na treninzima. Moramo da je stvorimo. Moramo da radimo da bismo je napravili. Bez nje, nemoguće je da išta napravimo. Kada kažem disciplina, mislim na fokus na svoj posao, kako da budemo sistem, da budemo jedno. A, taj sistem je Votford“, istakao je Ivić.

Za srpskog trenera nema dileme koji je klupski cilj za narednu sezonu.

Naša meta je povratak u Premijer ligu. Moramo svi zajednio da radimo na tome da bismo ga ostvarili. Neće biti lako, to je sigurno. Pogotovo nije lako odmah se vratiti nazad posle ispadanja. Mnogo stvari mora da se uradi. A, jedna od njih je da promenimo naš mentalitet, način razmišljamo, da budemo pozitivni. Čempionšip je vrlo teška liga, sezona je duga sa mnogo utakmica. Potreban nam je i širok igrački kadar“, dodao je Vlada Ivić.

Ali, ako je suditi po pobedi nad Totenhemom, onda su Ivić i Votford krenuli dobrim putem.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Vladimir Ivić: Pritisak? Mogu da se nosim sa tim

Izvor: B92, 07.Sep.2020

Novi menadžer Votforda Vladimir Ivić smatra da se dobro uklopio u novi tim i da će uspeti da uklopi svoje zamisli među igračima...On je za klupski sajt dao izjavu u kojoj je najavio da je cilj povratak "stršljenova" u Premijer ligu..."Cilj je povratak u Premijer ligu i svi moramo da radimo zajedno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.