Virus pokosio Nišlije, moguće odlaganje meča sa Proleterom

Izvor: RTS, 06.Nov.2019, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virus "pokosio" Nišlije, moguće odlaganje meča sa Proleterom

Stomačni virus "pokosio" je fudbalere Radničkog iz Niša i neizvesno je da li će ekipa moći da odigra meč 16. kola Linglong Superlige protiv Proletera u Novom Sadu.
Kako je saopšteno iz kluba, po povratku iz Sente gde su u prošlom kolu izgubili od TSC-a 2:0, stomačni virus ima čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.
Šef stručnog štaba Nišlija Milorad Kosanović izjavio je posle današnjeg treninga da će klub najverovatnije tražiti da se utakmica protiv Proletera odloži.
"Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je 'otpalo' devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još uvek ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. U svakom slučaju, mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži", rekao je Kosanović.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.