Virus pokosio fudbalere Radničkog, neizvesna utakmica sa Proleterom

Izvor: B92, 06.Nov.2019, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virus "pokosio" fudbalere Radničkog, neizvesna utakmica sa Proleterom

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je da će klub najverovatnije tražiti da se odloži predstojeća utakmica protiv Proletera.

On je istakao da će taj zahtev verovatno biti upućen zbog bolesti velikog broja njegovih igrača.

Kako je saopštio Radnički, fudbalere je po po povratku iz Sente gde su igrali sa TSC-om (0:2) pokosio stomačni virus, pa današnji trening nije obavilo čak 12 igrača, od kojih su devetorica standardni prvotimci. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Imamo velike probleme koji su krenuli u ponedeljak. Sve je eskaliralo u utorak kada je 'otpalo' devet igrača, da bi im se jutros pridružila još trojica. Još ne znamo šta je. Da li je grip, stomačni virus ili su igrači nešto loše pojeli u Senti. Obaviće se pregledi pa ćemo znati tačan uzrok. Mi smo desetkovani i teško je raditi u ovakvim uslovima. Situacija je trenutno takva da mi nećemo imati igrače da igramo utakmicu u subotu", rekao je Kosanović.

U pitanju su Nermin Haskić, Stefan Mihajlović, Lazar Đorđević, Ivan Ostojić, Rebin Sulaka, Dušan Pantelić, Filip Knežević, Riota Noma i Marko Knežević.

"Sve je krenulo od golmana Marka Kneževića, posle njega se razboleo Nikola Čumić, a kada smo se vratili iz Sente nastao je pravi haos. Kada sam jutros došao na trening nisam mogao da verujem šta vidim i koliko igrača nam nedostaje. Ne smemo ništa prepustiti slučaju, rekao sam im da nikako ne dolaze na stadion, ne bi li se sačuvali ovi koji su ostali zdravi. Iskreno, ja mislim da ne postoje šanse da se oni oporave do subote. Sačekaćemo izveštaje lekara i ukoliko oni to potvrde, mi ćemo zvanično tražiti da se meč sa Proleterom odloži", rekao je Kosanović.

Radnički bi u subotu od 14 sati trebalo da igra u Novom Sadu protiv Proletera, utakmicu 16. kola Super lige Srbije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIRUS ZAVLADAO ČAIROM: Utakmica Radničkog i Proletera pod znakom pitanja!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2019

Fudbalski klub Radnički u subotu od 14 sati gostuje novosadskom Proleteru u sklopu 16. kola Superlige Srbije, ali kako stvari danas stoje odigravanje te utakmice je pod velikim znakom pitanja.

Nastavak na Kurir...

Odložena utakmica između Proletera i Radničkog iz Niša

Izvor: RTS, 07.Nov.2019, 13:58

. Utakmica 16. kola Superlige između fudbalera Proletera iz Novog Sada i Radničkog odložena je zbog zdravstvenih problema Nišlija, saopšteno je iz Zajednice Superlige.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.