Virdžil van Dajk je najbolji igrač Evrope

Izvor: Beta, 29.Avg.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virdžil van Dajk je najbolji igrač Evrope

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk proglašen je danas za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2018/19. u izboru Evropske fudbalske unije (Uefa).U konkurenciji za najboljeg igrača su pored Van Dajka bili i fudbaleri Juventusa i Barselone, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.Van Dajk je prošle sezone predvodio Liverpul do titule šampiona Evrope. Dodela nagrada Uefa u Monte Karlu, tokom žreba za grupnu fazu Lige šampiona, bila je u znaku Liverpula. Van Dajk je uz nagradu za najboljeg igrača dobio priznanje i za najboljeg defanzivca, a njegov klupski kolega Alison Beker dobitnik je nagrade za najboljeg golmana. Nagradu za najboljeg veznog igrača dobio je Frenki de Jong za sjajnu sezonu u Ajaksu, dok je priznanje za najboljeg napadača pripalo Lionelu Mesiju. Za najbolju fudbalerku prošle sezone izabrana je članica engleske reprezentacije u francuskog Liona Lusi Bronz.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Fudbal

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Virdžil van Dajk je najbolji igrač Evrope

Izvor: Danas, 29.Avg.2019

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk proglašen je danas za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2018/19. u izboru Evropske fudbalske unije (Uefa). Članak Virdžil van Dajk je najbolji igrač Evrope se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

UEFA izabrala najboljeg igrača Evrope

Izvor: 011vodič.com, 29.Avg.2019

Fudbaler Liverpula Virdžil van Dajk proglašen je za najboljeg igrača Evrope u sezoni 2018/19. u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA).. Kvota u MaxBetu na pobedu Liverpula protiv Barnlija je 1.35.. U konkurenciji za najboljeg igrača su pored Van Dajka bili i fudbaleri Juventusa i Barselone, Kristijano...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.