Vilijams naneo prvi poraz Partizanu

Izvor: N1 televizija, 29.Okt.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vilijams naneo prvi poraz Partizanu

Košarkaši Partizana poraženi su sa 64:61 od Budućnosti u okviru sedmog kola ABA lige. Podgoričani su tako naneli prvi poraz u regionalnom takmičenju 'crno-belima', a sami su upisali sedmi trijumf.

Utakmicu u Hali sportova "Ranko Žeravica" presudio je Markus Vilijams, koji je postigao poslednjih šest poena za Budućnost. Prvo je nad njim napravljen faul, u trenutku kada je pogodio trojku, a potom je oba puta bio precizan sa slobodnih bacanja posle promašenog šuta Vanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Marinkovića za tri poena, koji bi Partizanu doneo trijumf.

Partizan i Budućnost su odigrali zanimljivu utakmicu punu preokreta, u kojoj je svaki od timova imao svoje šanse da nastavi niz pobeda. Međutim, kada se rezultat lomio, gosti su bili koncentrisaniji i imali su bolja rešenja, što je donelo prevagu.

Najbolji u timu Partizana bio je Novica Veličković sa 15 poena i devet skokova, Uroš Luković je dodao 12 poena i sedam skokova, a Frenklin Robinson 11 poena.

Na drugoj strani, Vilijams je utakmicu završio sa 13 poena, Šon Džejms je upisao poen manje, uz devet skokova, a Džejms Rejnolds deset poena.

Budućnost je ostala na čelu tabele sa sedam pobeda bez poraza i jedina je neporažena ekipa uz Crvenu zvezdu, koja u nedelju gostuje Baru. Partizan je posle prvog poraza u ABA ligi pao na treće mesto.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Kao da je derbi - 'MVil' razgalio "Delije", slavio i Kvinsi Miler! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2016, 11:23

Prvi poraz Partizana u regionalnoj košarkaškoj ligi proslavili su i navijači Crvene zvezde iako su crno-beli igrali protiv Budućnosti. Razlog je taj što je Partizanov dželat bio bivši košarkaš crveno-belih Markus Vilijams...Košarkaši Partizana u subotu su poraženi od Budućnosti (64:61) u...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.