Vidić treće zimsko pojačanje Crvene zvezde

Izvor: RTS, 31.Dec.2018, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vidić treće zimsko pojačanje Crvene zvezde

Dosadašnji napadač drugoligaša Zlatibora Dejan Vidić novi je fudbaler Crvene zvezde, saopštio je prvak Srbije.
Zvezda je dovela treće zimsko pojačanja, nakon Nemanje Milunovića i Miloša Vulića, i sa 197 centimetara visokim Vidićem potpisala ugovor na tri i po godine, uz opciju na još jednu.

"Dolazak u Crvenu zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu. Svi znamo šta je Crvena zvezda, ne samo kod nas, već i u regionu. Naravno da sam prezadovoljan, trudiću se da na svakom treningu dam maksimum i opravdam ukazano poverenje uprave kluba", rekao je Vidić posle potpisivanja saradnje.
Već su krenula poređenja sa nekadašnjim golgeterom Crvene zvezde Nikolom Žigićem zbog visine i sličnog stila igre.
"Sama pomisao da sam na "Marakani" i da sam član Crvene zvezde ostavlja neopisiv utisak na mene. Tek ću za nekoliko dana doći sebi kada dodatno razmislim o svemu. Golovi su mi zaštitni znak kao i svakom napadaču, porede me sa Žigićem, ali mislim da je još prerano za to. Svakako ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam to poređenje dobrim partijama", zaključio je on.
Dvadesetpetogodišnji Vidić u prvom delu sezone postigao je 10 golova na 16 utakmica u Prvoj ligi Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pojačanje za kraj 2018: Vidić u Zvezdi

Izvor: Mondo, 31.Dec.2018

Crvena zvezda potpisala napadača koji deli prezime sa legendarnim defanzivcem kluba, a koga porede sa Žigićem...Foto: Mondo/Stefan Stojanović..Crvena zvezda je potpisala i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku...Nakon Nemanje Milunovića i Miloša Vulića, na "Marakani" je paraf na ugovor stavio...

Nastavak na Mondo...

U Zvezdi je opet jedan Vidić, a porede ga sa Žigićem (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 31.Dec.2018

Iz Zlatibora među "crveno-bele" stigao napadač Dejan Vidić, treći novajlija našeg šampiona u zimskom prelaznom roku...Vidić je rođen u Kragujevcu 1993. Visok je 197 cm pa ga zbog visine i mesta u timu porede s Nikolom Žigićem, nekadašnjim Zvezdinim dvometrašem...- Dolazak u Crvenu zvezdu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.