Pojačanje za kraj 2018: Vidić u Zvezdi

Izvor: Mondo, 31.Dec.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačanje za kraj 2018: Vidić u Zvezdi

Crvena zvezda potpisala napadača koji deli prezime sa legendarnim defanzivcem kluba, a koga porede sa Žigićem.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je potpisala i treće pojačanje u zimskom prelaznom roku.

Nakon Nemanje Milunovića i Miloša Vulića, na "Marakani" je paraf na ugovor stavio i visoki Dejan Vidić (25, 197 cm) koji dolazi iz Zlatibora, a koji će imati zadatak da pojača konkurenciju na mestu napadača crveno-belih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Dve strane su se dogovorile o saradnji na tri i po godine, uz mogućnost da se ona produži na još jednu dodatnu sezonu, naravno ako Vidić zadovolji na "Rajku".

"Dolazak u Crvenu zvezdu je ostvarenje sna za mene. Još kao mali sam maštao da zaigram u tako velikom klubu. Svi znamo šta je Crvena zvezda, ne samo kod nas, već i u regionu. Naravno da sam prezadovoljan, trudiću se da na svakom treningu dam maksimum i opravdam ukazano poverenje uprave kluba", rekao je novi napadač Zvezde za sajt kluba.

Nosi prezime legendarnog defanzivca i bivšeg kapitena tima Nemanje Vidića, visinom i igrom podseća na Nikolu Žigića, tako da ima dodatni pritisak na svojim leđima.

"Sama pomisao da sam na Marakani i da sam član Crvene zvezde ostavlja neopisiv utisak na mene. Tek ću za nekoliko dana doći sebi kada dodatno razmislim o svemu. Golovi su mi zaštitni znak kao i svakom napadaču, porede me sa Žigićem ali mislim da je još prerano za to. Svakako ću se truditi i dati sve od sebe da opravdam to poređenje dobrim partijama", naznačio je Vidić.

Momak iz Kragujevca je blistao u prvom delu sezone u Prvoj ligi Srbije u dresu Zlatibora za koji je bio strelac deset golova na 16 utakmica, a poziv šampiona se ne odbija.



Izvor: YouTube/FK Crvena zvezda
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.