Verujemo u plej of, tako ćemo igrati i poslednji meč

Izvor: N1 televizija, 10.Apr.2018, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Verujemo u plej of, tako ćemo igrati i poslednji meč"

Posle teškog meča i pobede protiv Portland Trejl Blejzersa Nikola Jokić je poručio da će se njegov tim boriti do kraja i u Minesoti za mesto u plej ofu. Jokić je inače u pobedi 88:82 zabeležio deseti tripl dabl u sezoni sa 15 poena, 20 skokova i 11 asistencija.

U meču protiv Portlanda Nikola Jokić je bio ključan pre svega zbog skoka. Dok su Trejl Blejzersi uništavali Nagetse na ofanzivnom skoku, rezultat je bio negativan za Denver ali je Jokić tada odigrao najvažniju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rolu pod obručima.

"Igrali smo dobro i verovali smo da možemo u plej of. Sa takvim stavom idemo i u Minesotu po pobedu. Nismo dobro skakali u prvom poluvremenu, imali smo problema i u drugom ali svi su odigrali odlično. Morate odati priznanje ovim momcima jer je ovo bila teška utakmica i velika borba", kazao je posle pobede nad Portlandom Nikola Jokić koji se osvrnuo i na podršku navijača koji su stajali čitavu poslednju četvrtinu.

"Samo zato što stoje i što su na našoj strani, znači mnogo što igramo pred vama i za vas. Hvala vam"

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Deseti tripl-dabl Jokića u pravom "ratu" na terenu

Izvor: Mondo, 10.Apr.2018

Deseti tripl-dabl ostvario je Nikola Jokić (15p, 20sk, 11as) u nepoštednoj borbi sa Nurkićem i ostatkom tima Portlanda, koju je ekipa Denvera dobila sa 88-82. Za dva dana ih čeka poslednji korak ka plej-ofu, duel sa Minesotom.

Nastavak na Mondo...

Jokić je baš poseban - više "3x2" nego "kucanja"!

Izvor: Mondo, 10.Apr.2018

Centar Denvera je na 74 nastupa ove sezone samo osam puta "uneo" loptu u koš...Prosecima od 18,2 poena, 10,7 skokova i 6,1 asistencija, ovaj 23-godišnji Somborac igra sezonu za istoriju, jer su pre njega samo šestorica igrača mogla da se pohvale dvocifrenim brojem skokova i sa više od šest asistencija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.