Večiti remizirali - Partizan promašio šut za pobedu!

Izvor: Sportske.net, 26.Feb.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti" remizirali - Partizan promašio šut za pobedu!

Rukometaši Crvene zvezde i Partizana remizirali su u okviru 15. kola domaćeg šampionata, a tragičar večerašnjeg "večitog derbija" bio je Lazar Kukić koji je promašio šut za pobedu.

Uvertira u sutrašnji fudbalski "večiti derbi" viđena je večeras u SC "Šumice" gde su rukometaši Crvene zvezde i Partizana odmerili snage u okviru 15. kola Superlige Srbije.

Rukometni " >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << večiti derbi" završen je rezultatom 32:32 (16:12) iako je Crvena zvezda bila bolji rival i tokom većeg dela utakmice držala prednost.

Tek u samoj završnici utakmice Partizan je uhvatio priključak i uspeo da poravna rezultat, a onda je u poslednjoj akciji mogao i do pobede koja ne bi bila zaslužena, sudeći na osnovu svega viđenog u "Šumicama".

Lazar Kukić je u poslednjem napadu promašio za vođstvo Partizana pa je na kraju "večiti derbi" završen podelom plena.

CRVENA ZVEZDA: Janketić, Šotić 6, Bojičić, Radosavljević 3, Dragutinović 1, Gačević 2, Stolić, Antelj, Milosavljević, Zlatanović (12 odbrana), Todorović 3, Nikolić, Mandić 7, Babić 6, Kljajić 4 (2), Leovac

PARTIZAN: Živković 11, Sretenović 7, Milenković, Tomić (8 odbrana), Pižurica 1, Đuričić, Peruničić 1, Radojković 1, Stevanović 2 (2), Kukić, Pešić 2, Maksić 2, Radović, Mršulja 5, Stošljević, Ćućuz (odbrana)
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometni "večiti derbi" - bez pobednika!

Izvor: Mondo, 27.Feb.2016, 00:23

Rukometaši Crvene zvezde imali prednost na poluvremenu, ali je Partizan odigrao bolje u nastavku. Na kraju - podela bodova...Foto: ilustracija Guliver/Getty images/Thinkstock..Uvod u fudbalski derbi - bez pobednika!..Rukometaši Crvene zvezde su bili bliži pobedi, pošto su na poluvremenu imali prednost...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.