Vaterpolisti Radničkog osvojili turnir u Sidneju

Izvor: Press, 31.Dec.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog osvojili turnir u Sidneju

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su međunarodni turnir u Sidneju, pošto su u uzbudljivom finalu savladali turski Galatasaraj, posle tri serije peteraca - 21:20.
Radnički je u finišu utakmice vodio sa 13:11, ali je Galatasaraj u poslednjoj sekundi došao do gola koji mu je obezbedio penal rulet.

Kragujevčani su, ipak, na kraju imali sreće i posle Kupa Srbije doneli još jedan trofej >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u svoje vitrine.

Izabranici Uroša Stevanovića prethodno su u grupnoj fazi pobedili australijske klubove Dramojn Devils (13:8) i UNSV Vests (15:8), dok su u trećem kolu poraženi od Univerziteta Sidnej (11:10).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Radničkog osvojili turnir u Sidneju, pao Galatasaraj posle peteraca

Izvor: Blic, 31.Dec.2014

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su međunarodni turnir u Sidneju, pošto su u uzbudljivom finalu savladali turski Galatasaraj, posle tri serije peteraca - 21:20...Radnički je u finišu utakmice vodio sa 13:11, ali je Galatasaraj u poslednjoj sekundi došao do gola koji mu je obezbedio...

Nastavak na Blic...

Kragujevčani do trofeja nakon peteraca

Izvor: TV Arena Sport, 31.Dec.2014

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su međunarodni turnir u Sidneju, gde su u finalu savladali Galatasaraj posle tri serije peteraca...Radnički je u finišu utakmice vodio sa 13:11, ali je Galatasaraj u poslednjih dva minuta meča došao do izjednačenja...U izvodjenju peteraca imali su...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.