Vaterpolisti Radničkog osvojili turnir u Sidneju

Izvor: KGsport.info, 31.Dec.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog osvojili turnir u Sidneju


Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su turnir „The World Club Water Polo Challenge“, u Sidneju, pošto su u uzbudljivom finalu savladali turski Galatasaraj, posle čak tri serije peteraca – 21:20.
Šumadinci su vodili 13:11 u finišu, ali su Turci u poslednjoj sekundi došli do gola, koji im je obezbedio penal rulet. Ipak, sreća se na kraju osmehnula Kragujevčanima, koji su tako posle Kupa Srbije, doneli još jedan trofej u svoje vitrine.
Prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << su u grupnoj fazi izabranici Uroša Stevanovića pobedili australijske klubove Dramojn Devils (13:8) i UNSV Vests (15:8), dok su u trećem kolu, bez rezultatskog značaja, poraženi od Univerziteta Sidnej (11:10).
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.