Varda o Partizanu: Svi misle da su dotakli zvezde

Izvor: Mondo, 01.Nov.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varda o Partizanu: Svi misle da su dotakli zvezde

Nekadašnji centar crno-belih emotivno je reagovao na poslednji u nizu poraza voljenog kluba.

Bivši košarkaši retko se oglašavaju komentarima igara svojih klubova, naročito ako su kritički obojeni. Zašto bi se zamerali nekim starim prijateljima ili ljudima koji su trenutno na odgovornim funkcijama?

Ali, Ratko Varda je posle poraza Partizana od Turk Telekoma, šestog uzastopnog u Evrokupu i ABA ligi, poručio da je želja da kaže nešto "jača od njega".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
"Gledam ovaj današnji Partizan. Nema tu mnogo šta da se vidi, svi misle da su dotakli zvezde, a niko se još nije popeo ni na Beograđanku, da budu malo bliže tim zvezdama. Stvar je u principu želiš li da odeš dalje, želiš li da napraviš više, ili ćeš se jednog dana zadovoljiti time što si igrao u Partizanu", napisao je Varda na svom Instagram profilu.

On je dodao da ga igre Partizana u poslednje vreme navode na zaključak da bi u 40. godini mogao opet da izađe na parket i obuče crno-beli dres, samo kada bi skinuo 20 kilograma.

Osvrnuo se i na smenu šefa stručnog štaba, Nenada Čanka, koji mu je svojevremeno bio saigrač.

"Uvek na**be trener. Valjda će Trinkijeri postaviti stvari na svoje mesto. Srećno voljenom klubu!"

Partizan u C grupi Evrokupa deli poslednje dve pozicije sa Trentom (skor 1-4), dok je u ABA ligi u velikoj grupi timova sa skorom 2-3, čija perspektiva je borba za četvrto mesto i plasman u plej-of.

U subotu popodne crno-beli gostuju do sada neporaženoj Megi, koja je zajedno sa Crvenom zvezdom lider regionalnog takmičenja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Varda o Partizanu: Misle da su dotakli zvezde, pa naj**e trener

Izvor: B92, 01.Nov.2018

Bivši centar Partizana Ratko Varda emotivno je prokomentarisao trenutno situaciju u velikanu iz Humske 1...Partizan je uprkos brojnim pojačanjima proteklog leta loše krenuo sezonu, a trenutno je u seriji od šest poraza u svim takmičenjima...Crno-beli su nemoć pokazali i u sredu na gostovanju Turk...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.