Vanić novi trener Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jun.2017, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vanić novi trener Vojvodine

Novi trener fudbalera Vojvodine, nakon jutrošnjeg neočekivanog razlaza sa Radoslavom Batakom, biće doskorašnji šef stručnog štaba Metalca Nenad Vanić.

Nekadasnji prvotimac Crvene zvezde, kratko vreme i Vojvodine, sa Novosađanima je dogovorio saradnju na dve godine, a na klupi će debitovati u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv slovačkog Ružemberoka.

Vojvodina je sinoć, u prvom meču, slavila 2:1.

Bataku otkaz u Vojvodini
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak neočekivano je dobio otkaz, uprkos pobedi nad Ružomberokom (2:1) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, objavio je novosadski klub.

Batak odlazi nakon što mu je predsednik Nadzornog odbora FK Vojvodina Dragoslav Vuković rekao je da ga je razočarao i da ne mora više da dolazi na posao.

Batak je napomenuo da ne bi podneo ostavku u ovakvoj situaciji zbog igrača, ali mu je u razgovoru sa Vukovićem i predsednikom kluba Dušanom Mijićem izraženo nezadovoljstvo jer je Vojvodina posle prvog poluvremena ispustila 2:0.

On je na klupi Vojvodine bio od 23. aprila i od tada je zabeležio pet pobeda, četiri remija i tri poraza.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.