Van Persi: Junajted bi mogao da bude moj poslednji klub

Izvor: Blic, 27.Mar.2013, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Persi: Junajted bi mogao da bude moj poslednji klub

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi rekao je da bi mogao do kraja karijere da ostane u trofejnom klubu sa Old Traforda.

Holandski reprezentativac pojačao je tim Aleksa Fergusona u avgustu, kada je potpisao ugovor na četiri godine, a transfer je iznosio 24 miliona funti.

Van Persi je zaigrao u velikoj formi i sa 19 golova pomogao je Mančester Junajtedu da se na čelu Premijer lige >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odvoji 15 bodova od aktuelnog šampiona Mančester Sitija i dođe na korak od titule.

"U narednih nekoliko godina sigurno ću biti na Old Trafordu, možda i duže. Junajted bi mogao da bude poslednji klub u mojoj karijeri. Moj razvoj je proces koji traje, a igrajući za Junajted imam svakodnevne izazove", rekao je Van Persi za BBC Sport.

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler odigrao je do sada 74 utakmice za nacionalnu reprezentaciju Holandije i postigao 34 gola.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Van Persi: Junajted bi mogao da bude moj posljednji klub

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Mar.2013

Napadač Mančester Junajteda Robin van Persi rekao je da bi mogao do kraja karijere da ostane u trofejnom klubu sa Old Traforda. Holandski reprezentativac pojačao je tim Aleksa Fergusona u avgustu, kada je potpisao ugovor na četiri godine, a transfer je iznosio 24 miliona funti. Van Persi je zaigrao...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.