Valensija rutinski protiv Valjekana (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valensija rutinski protiv Valjekana (video)

Konačno su "Slepi miševi" počeli da beležele dobre rezultate.

Valensija je vrlo loše otvorila sezonu, ali sada su vezali dva trijumfa i vrlo brzo stigli do gornjeg dela tabele, gde i pripadaju. Slavili su protiv Rajo Valjekana sa 3:0 (1:0).

Konačno je Valensija upisala prvu ligašku pobedu u ovoj sezoni, u sedmom meču, nakon 5 remija i 1 poraza, "Slepi miševi" su slavili na svom terenu!

Domaćin je ušao vrlo motivisan u ovaj duel, sa jasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << namerom da su tri boda iz ovog duela mnogo važna i da moraju da ih osvoje. Napadi su se nizali, a prvi gol je postigao Santi Mina na asistenciju Rodriga. Igrao se 35. minut. Valensija je mogla da postigne makar još jedan gol u prvom poluvremenu, ali je Dimitrijevski držao goste u igri. Ipak, kada je počelo drugu poluvreme, navijači su videli nešto što ove godine nisu imali prilike da gledaju. Valensija je konačno ličila na prošlogodišnji tim koji je igrao izuzetno atraktivno i vrlo ofanzivno.

"Slepi miševi" su hteli da pokažu da imaju vrlo dobar tim i da su spremni da se vrate na poziciju koja vodi u Evropu. Santi Mina je ponovo postigao gol u 61. minutu, a Gameiro je u 76. minutu stavio tačku. Gosti su na kraju meč završili i sa igračem manje jer je Advinkula dobio drugi žuti karton u 87. minutu. Valensija je pre samo dva kola bila odmah iznad opasne zone, a sada se nalazi na 8. poziciji.

Rajo Valjekano nije imao nikakve šanse protiv ovakve Valensije i ovaj tim je upisao i osmi poraz u ovom šampionatu, a nalaze se na 19. poziciji sa samo 7 osvojenih poena, ispod njih je jedino Ueska, ali i oni imaju šansu da ih prestignu ukoliko ostvare pozitivan rezultat protiv Levantea.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Levante preživeo gostovanje kod Ueske (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2018

Sjajan meč odigrali su Ueska i Levante, ali je duel 13. kola španske Primere završen bez pobednika 2:2. Domaćin je bio bliži pobedi, ali je i poslednji sudijski zvižduk dočekao sa igračem manje na terenu. Dva puta je vodila Ueska. Prvi gol postigao je Kristijan Rivera u 23. minutu, ali su gosti...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.